2033_SCnet logo.jpg
croppedimg_1093899086.jpeg
-Weboldal készítés. 20% visszatérítés
croppedimg_1146695734.jpeg
-Cukrásztermékek 6% visszatérítés!
croppedimg_1812270421.jpeg
-Biztonságtechnikai eszközök és szolgáltatások: 10%
croppedimg_376256773.jpeg
-Árnyékolástechnika 4% visszatérítés
croppedimg_480006944.jpeg
-5% visszatérítés
croppedimg_577281370.jpeg
-Vendéglátás, szálláshely, konferenciaterem 5% visszatérítés!
croppedimg_1275475423.jpeg
2-5% visszatérítés
croppedimg_1580908587.jpeg
4-Delfin Ajándék Üzlet 8%
croppedimg_501920639.jpeg
6-Autómosás, fóliázás 10-20% visszatérítés

Áfonyás õzmedalionok


Áfonyás õzmedalionok

Recept információ:


    Megnézte:
    Fő számára:
    Elkészítési idő:

4123
2 személyre
40 perc

Elkészítés:


Futassuk meg a vajban az összezúzott borókát, majd pirítsuk benne a hússzeleteket, oldalanként 4-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, és öntsük rá a bort. Amikor a bor elpárolgott, és a hús is puha, vegyük ki, és hagyjuk hûlni. A hús levéhez keverjük hozzá a dzsemet meg a tejszínt, és fõzzük sûrûre. Tálaláskor tegyünk a kenyerekre 2-2 szelet húst, öntsük rá a szószt, és tegyünk mellé ribizlit.


Hozzávalók:


- 80 dkg õzhús
- 2 dl tejszín
- 10 dkg áfonyadzsem
- 4 fürt ribizli
- 4 szelet kenyér
- fél dl portói bor
- 4 dkg vaj
- 4 szem borókabogyó
- õrölt bors
- só



Még több recept








A cégünk adatokat nem tárol, harmadik félnek személyes adatokat nem ad át,
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.