2033_SCnet logo.jpg
croppedimg_1093899086.jpeg
-Weboldal készítés. 20% visszatérítés
croppedimg_1146695734.jpeg
-Cukrásztermékek 6% visszatérítés!
croppedimg_1812270421.jpeg
-Biztonságtechnikai eszközök és szolgáltatások: 10%
croppedimg_376256773.jpeg
-Árnyékolástechnika 4% visszatérítés
croppedimg_480006944.jpeg
-5% visszatérítés
croppedimg_577281370.jpeg
-Vendéglátás, szálláshely, konferenciaterem 5% visszatérítés!
croppedimg_1275475423.jpeg
2-5% visszatérítés
croppedimg_1580908587.jpeg
4-Delfin Ajándék Üzlet 8%
croppedimg_501920639.jpeg
6-Autómosás, fóliázás 10-20% visszatérítés

Amerikai steak


Amerikai steak

Recept információ:


    Megnézte:
    Fő számára:
    Elkészítési idő:

4210
4 személyre
70 perc

Elkészítés:


A hátszínszeleteket sózzuk meg, a páccal kenjük be, és lefóliázva 2 napra tegyük a hûtõbe pácolódni. Ezután a forró grillrácson, a faszénparázs felett 25-35 centi magasan, süssük pirosra. A sütési idõ attól függ, hogy a húst mennyire szeretnénk átsütni.

mustáros-színesborsos pác
A mustárt tegyük keverõtálkába, majd kevergetve, apránként öntsük hozzá az, és ízesítsük a borssal meg a zúzott fokhagymával. Jól keverjük össze, és kész is a pác.


Hozzávalók:


- 4 szelet 20 dkg-os hátszín
- mustáros, színesborsos pác, só

mustáros,színesborsos pác:
- 2 evõkanál mustár
- 1 dl olaj
- 1 kiskanál durvára tört színes bors
- 2 nagyobb gerezd fokhagyma



Még több recept








A cégünk adatokat nem tárol, harmadik félnek személyes adatokat nem ad át,
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.