2033_SCnet logo.jpg
croppedimg_1093899086.jpeg
-Weboldal készítés. 20% visszatérítés
croppedimg_1146695734.jpeg
-Cukrásztermékek 6% visszatérítés!
croppedimg_1812270421.jpeg
-Biztonságtechnikai eszközök és szolgáltatások: 10%
croppedimg_376256773.jpeg
-Árnyékolástechnika 4% visszatérítés
croppedimg_480006944.jpeg
-5% visszatérítés
croppedimg_577281370.jpeg
-Vendéglátás, szálláshely, konferenciaterem 5% visszatérítés!
croppedimg_1275475423.jpeg
2-5% visszatérítés
croppedimg_1580908587.jpeg
4-Delfin Ajándék Üzlet 8%
croppedimg_501920639.jpeg
6-Autómosás, fóliázás 10-20% visszatérítés

Aszalt gyümölcsös-sonkás borjútekercs


Aszalt gyümölcsös-sonkás borjútekercs

Recept információ:


    Megnézte:
    Fő számára:
    Elkészítési idő:

4324
4 személyre
75 perc

Elkészítés:


A húsleves felét megmelegítjük, a barackokra és a szilvára öntjük, és 30 percig állni hagyjuk. Az almákat meghámozzuk, magházukat kivágjuk, a húsukat felkockázzuk. A mandulát vízben 5 percig fõzzük, majd lecsöpögtetjük, és a szemeket egymáshoz dörzsölve a héjukat eltávolítjuk. A húst a maximális nagyságúra kiterítjük. Az aszalt gyümölcsökkel, a mandulával, a dióval és az almadarabokkal megtöltjük. Sóval, borssal meghintjük, felgöngyöljük, és átkötjük. Mély tepsibe tesszük, és a vajban pirosra sütjük. A maradék húslevest ráöntjük, és sütõben megsütjük. Amikor kész, a húst kivesszük, a zsineget eltávolítjuk, a sonkaszeletekbe burkoljuk, és még 5 percig sütjük. Alufóliába csomagoljuk, és 10 percig az elzárt sütõben hagyjuk, majd szeletekre vágva tálaljuk.


Hozzávalók:


- 70 dkg borjúhús (egészben)
- 3 dl csirkehúsleves (leveskockából)
- 10 dkg sárgabarack (aszalt)
- 12 dkg szilva (aszalt, kimagozott)
- 1 alma (jonagold)
- 5 dkg mandula
- 5 dkg dió
- 5 dkg vaj
- 3 szelet sonka
- õrölt bors
- só



Még több recept








A cégünk adatokat nem tárol, harmadik félnek személyes adatokat nem ad át,
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.